--

Rólunk

Kávéautomata - Debrecen

Reméljük, hogy oldalunkon számos hasznos információt talál cégünkről, kávégépekről és töltőanyagokról.

Cégünket 2003-ban alapítottuk, azzal a céllal, hogy Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén lévő munkahelyeken a gyors és kulturált kiszolgálást biztosítsunk a „Kávé Szerelmeseinek”.  Az elhivatottságunknak és partnereinknek egyaránt köszönhetjük, hogy a piacon fejlődni tudunk.  Folyamatos megújulásunk, rugalmasságunk célja a jelenlegi és jövőbeli partnereink maximális elégedettsége. 

Az általunk kihelyezett automaták modernek, esztétikusak. Korszerű automatáink minden igényt kielégítő termékválasztékkal csak minőségi alapanyagokkal felszerelve kerülnek kihelyezésre.

Ingyenes telepítéssel, folyamatos töltéssel és megbízható szervizháttérrel garantáljuk a fogyasztók teljes megelégedését. Cégünk fontosnak tartja a megfelelő gyorsasságú hibaelhárítást és problémamegoldást, hogy partnereinknek biztosítsuk a minőségi kávézás élményét. 


Célunk a Partnerek maximális kiszolgálása, a lehető legoptimálisabb megoldások megtalálása, a legmagasabb minőségi követelmények betartása mellett. Legyen az gépértékesítésnél plusz garanciák vállalása, a töltőanyagok magas élvezeti értékének biztosítása.

Kérem, válasszon minket, tegye próbára szolgáltatásainkat. Bízva a jövőbeni együttműködésben.

Tisztelettel:
Balogh Zoltán
ügyvezető


    Vissza az előző oldalra

    Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!