--

Üzemeltetés, kihelyezés feltételei

Automata üzemeltetés, kihelyezés Hajdú-Bihar megye és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén

Ingyenes telepítéssel, folyamatos töltéssel és megbízható szervizháttérrel garantáljuk a fogyasztók teljes megelégedését Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén.

Üzemeltetés

A telepítést követően töltős kollégánk rendszeresen ellenőrzi a kávégépet, italautomatát minimum hetente egyszer, de igény szerint többször is. A gép teljes feltöltése mellett elvégzi az italautomata külső és belső tisztítását is, gondoskodik róla, hogy a kávégép, italautomata tökéletes műszaki és esztétikai állapotban kerüljön.

Alapanyagok:

Korszerű automatáink minden igényt kielégítő termékválasztékkal csak minőségi alapanyagokkal felszerelve kerülnek kihelyezésre. Az automata termékválasztéka szükség szerint bővíthető.

Kávéautomatáink választéka

Alapválaszték: Eszpresszó, Eszpresszó cukorral, Eszpresszó tejjel és cukorral, Hosszú kávé, Hosszú kávé cukorral, Hosszú kávé tejjel és cukorral, Cappuccino,  Krémcappuccino, Forró csokoládé, Krémcsokoládé, Tea

Példák különlegességeinkből: Vaníliás kávé, Holland cappuccino, Moccaccino, Karamell cappuccino, Latte machiato, Rumos-diós csokoládé, Mogyorós cappuccino, Ír cappuccino, Olaszcappuccino, Csokis cappuccino,

Teljes választékunkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Telepítési feltételek:

Kávéautomaták működéséhez 220V-os hálózati feszültség és egy vízhálózatra való csatlakozás szükséges.

Hibabejelentés 24 órában

24 órás ügyeleti és diszpécser szolgálat működik cégünknél, állandó elérhetőséget biztosítva partnereinknek, akár hétvégi, ünnepnapokon is.

Hibaelhárítás

 Az esetlegesen felmerülő meghibásodások elhárítását 1 órán belül megkezdjük, hogy folyamatosan biztosítva legyen a partnerek kávéfogyasztási lehetősége. 

Környezettudatos szemlélet

Automatáinkban pohárnélküli funkció biztosított, így saját pohárral történő vásárlásra van lehetőség!

Amennyiben az automata üzemeltetés mellett dönt, munkatársaink egyeztetik Önnel az automata típusát, termékösszetételét és árait majd a személyre szabottan elkészített berendezést telepítjük Ön által kiválasztott helyeken.

Kiképzett munkatársaink az ISO 9001:2000 minőségirányítási folyamatok és a HACCP rendszer előírásainak megfelelően töltik, tisztítják, karbantartják, egyszóval működtetik az automatákat, sok éves tapasztalatunk és legjobb tudásunk szerint.

Kérjen ajánlatot a munkatársaktól, hogy a megfelelő kávégép, italautomata választásával a lehető legjobb szolgáltatást kaphassák!


    Vissza az előző oldalra

    Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!